COVID-19: Update

COVID-19: Update

3 juli 2020

In een eerder stadium brachten wij jullie op de hoogte over het niet doorgaan van de Festival Run Rotterdam op zondag 7 juni 2020. We zijn nog steeds de mogelijkheden aan het bekijken om het evenement te verplaatsen naar een datum later dit jaar en kunnen niet wachten om samen met jullie een onvergetelijke editie te beleven. Echter, door de ontwikkelingen rondom COVID-19 leven we in onzekere tijden. 
 
We begrijpen maar al te goed dat dit voor onzekerheid zorgt en vragen oproept. Is er al een nieuwe datum bekend? Wat als het verbod op evenementen verlengd wordt? Gaat het evenement nog wel door dit jaar? Is het veilig om mee te doen? Nederland is zich aan het aanpassen naar een 1,5 meter samenleving of zoals minister-president Rutte het noemt, ‘het nieuwe normaal’. 

 Vanzelfsprekend staat de gezondheid en veiligheid van onze deelnemers, medewerkers, toeschouwers en andere betrokkenen bij ons altijd op de eerste plaats. We blijven de adviezen van de overheid volgen en zullen de maatregelen nemen die van ons worden gevraagd. Onze wens is om de onzekerheid en vragen weg te nemen, maar daar hebben we tijd voor nodig. Zodra er ontwikkelingen zijn die we met jullie kunnen delen, zullen wij dit via onze officiële kanalen doen. Houd deze in de gaten voor updates en zorg goed voor jezelf en elkaar!

Lees hieronder de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Kijk dan even of je hem kunt vinden in onze FAQ's of neem contact met ons op.


Veelgestelde vragen - COVID-19

Kan ik mij inschrijven voor de Festival Run Rotterdam?

Het is momenteel nog niet mogelijk om je in te schrijven. Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus kunnen we helaas nog geen duidelijkheid geven omtrent de (her)opening inschrijving. Zodra er ontwikkelingen zijn die we met jullie kunnen delen, zullen wij dit via onze officiële kanalen doen. Houd deze in de gaten voor updates.

Wanneer wordt besloten of de Festival Run Rotterdam wel of niet doorgaat op een nieuwe datum later dit jaar?

Achter de schermen zijn we druk aan het inventariseren welke mogelijkheden er zijn om te kunnen voldoen aan de richtlijnen om de Festival Run Rotterdam op een veilige en verantwoorde manier door te laten gaan op een andere datum later dit jaar. Vanzelfsprekend staat de gezondheid en veiligheid van onze deelnemers, medewerkers, toeschouwers en andere betrokkenen bij ons altijd op de eerste plaats. We blijven de adviezen van de overheid volgen en zullen de maatregelen nemen die van ons worden gevraagd. Onze wens is om de onzekerheid en vragen weg te nemen, maar daar hebben we tijd voor nodig. Zodra er ontwikkelingen zijn die we met jullie kunnen delen, zullen wij dit via onze officiële kanalen doen. Houd deze in de gaten voor updates.

Wat gebeurt er met mijn inschrijving als de Festival Run Rotterdam in 2020 niet doorgaat?

Mocht het evenement geen doorgang kunnen vinden, zullen we ons gaan beraden over hoe we onze deelnemers op gepaste wijze tegemoet kunnen komen. 

Indien de Festival Run Rotterdam wel doorgaat in 2020 maar ik niet wil deelnemen, krijg ik dan mijn inschrijfgeld terug?

Als het evenement wel doorgaat, maar je niet wilt deelnemen vindt er geen restitutie van het inschrijfgeld plaats. Hiervoor verwijzen wij naar de algemene voorwaarden. We bieden alle individueel ingeschreven deelnemers de mogelijkheid om hun inschrijving voor de editie in 2020 kosteloos over te dragen aan iemand anders. Klik hier voor het stappenplan voor het overdragen van een startbewijs. Indien je bent ingeschreven als onderdeel van een groep kun je deze niet annuleren. De teamcaptain kan jou uit het team verwijderen en een nieuwe deelnemer uitnodigen.

Ik heb naast het startbewijs ook extra producten aangeschaft. Hoe zit het hiermee?

Als het evenement doorgaat, blijven deze producten vanzelfsprekend onderdeel van jouw inschrijving. Als jij jouw startbewijs wilt overdragen, blijven de producten staan voor de nieuwe eigenaar. Indien het evenement definitief niet doorgaat zullen we ons gaan beraden over hoe we onze deelnemers op gepaste wijze tegemoet kunnen komen.


Festival Run Rotterdam: COVID-19 update

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de Festival Run Rotterdam en bekijk hier de veelgestelde vragen.

Lees meer