COVID-19: Update

COVID-19: Update - Festival Run Rotterdam gaat definitief niet door

september 2020

In een eerder stadium brachten wij jullie op de hoogte over het niet doorgaan van de Festival Run Rotterdam op zondag 7 juni 2020 vanwege COVID-19.

Helaas hebben wij moeten besluiten dat de Festival Run Rotterdam definitief niet door gaat dit jaar. Er zal restitutie van het inschrijfgeld en eventuele extra aangekochte producten plaatsvinden. Het bedrag zal binnen 30 dagen op het rekeningnummer waarmee de betaling heeft plaatsgevonden worden teruggestort.

 

We willen je wel aanmoedigen om toch in beweging te blijven. Vanuit je eigen huis kun je op zondag 11 oktober deelnemen aan een aantal Nederlandse hardloopevenementen tijdens NN Running Day. Tijdens NN Running Day ervaar je de beleving en sfeer van de mooiste hardloopevenementen van Nederland met onze MyTrace-belevingsapp. Zo hoor je het aftelmoment, het startschot en de aanmoedigingen van het enthousiaste publiek. Ontvang je updates over o.a. jouw tussentijden en gemiddelde snelheid. Ook vind je jezelf terug in het digitale leaderboard én kun je vooraf de meest ideale hardlooproute uitstippelen van en naar jouw eigen voordeur met de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner. Meld je gratis aan via www.nnrunningday.nl en loop bijvoorbeeld mee met de City Run Rotterdam op zondag 11 oktober 2020.

Lees hieronder de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Kijk dan even of je hem kunt vinden in onze FAQ's of neem contact met ons op.

Veelgestelde vragen - COVID-19

Wat gebeurt er met mijn inschrijving?

Er zal restitutie van het inschrijfgeld en eventuele extra aangekochte producten plaatsvinden. Het bedrag zal binnen 30 dagen op het rekeningnummer waarmee de betaling heeft plaatsgevonden worden teruggestort. 

Wat gebeurt er met het bestelde T-shirt van het evenement?

Wanneer je tijdens het inschrijfproces extra producten hebt besteld, zoals een T-shirt, wordt het bedrag teruggestort op je rekening. Het bedrag zal binnen 30 dagen op het rekeningnummer waarmee de betaling heeft plaatsgevonden worden teruggestort.