Vrijwilligers

Mogelijkheden

Medewerker Uitgifte Startnummers

Hier geef je de deelnemers hun startnummer en/of t-shirt.

Medewerker Start/Finish

Helpen de starts voorspoedig te laten verlopen. Deelnemers na de finish voorzien van een bekertje water en/of sportdrank en natuurlijk het uitdelen van die welverdiende medailles.

Medewerker Verzorgingspost

Je bouwt met andere vrijwilligers de verzorgingsposten op waar de deelnemers van drinken worden voorzien. Gedurende het evenement deel je onderweg of aan de finish water en/of sportdrank uit aan alle deelnemers.

Medewerker Tassenafgifte

Hier neem je de tassen aan van deelnemers en na de loop komen ze de tas weer ophalen.

Medewerker Parcours/Verkeersregelaar

Je bent verantwoordelijk voor een deel van het parcours waar de deelnemers langs lopen. Als verkeersregelaar sta je op en rondom het parcours en zorg je ervoor dat het parcours verkeersvrij blijft voor de deelnemers. Kies je voor dit onderdeel, dan krijg je vanuit de organisatie een online cursus aangeboden die je dient te volbrengen. Dit certificaat is na het volbrengen één jaar geldig en kan eventueel ook bij andere evenementen ingezet worden.

Groepen vrijwilligers

Lijkt het je leuk om met je team- en clubgenoten, of met de leden van je vereniging of scoutinggroep in de toekomst aan de slag te gaan als vrijwilliger tijdens Festival Run Rotterdam? En wil je tegelijkertijd de clubkas spekken?

Beloningssysteem verenigingen en scoutinggroepen

Wij hebben een speciaal beloningssysteem opgezet voor verenigingen en scoutinggroepen. Voor meer informatie neem contact op met de vrijwilligerscoördinator: vrijwilligers@golazo.com. Kijk ook nog even naar onze aandachtspunten voor vrijwilligers.

Geef bij dit eerste contact in ieder geval naam, telefoonnummer en e-mailadres door van de contactpersoon van je vereniging. Let goed op dat het e-mailadres van de contactpersoon van je vereniging klopt. Via dit adres ontvangen jullie een reactie en de mogelijke informatie voor een samenwerking.

Waarom vrijwilliger worden?

Rotterdams evenement

Je krijgt de kans mee te werken aan een geweldig Rotterdams hardloopevenement.

Unieke herinnering

Je krijgt een presentje, een unieke herinnering aan Festival Run Rotterdam.

Gratis lunchpakket

Gratis lunchpakket en gratis koffie/thee/limonade op de dag van het evenement.

Contact vrijwilligers

Heb je na het bekijken van de vrijwilligerspagina nog vragen stuur dan een mail naar vrijwilligers@golazo.com. Wij streven ernaar om jouw mail binnen 5 werkdagen te beantwoorden. Wij vragen je vriendelijk om ons antwoord af te wachten en jouw vraag niet nogmaals te stellen.